Ons verhaal

SeeFeel is een merk wat zich inzet voor een eerlijkere en inclusievere mode-industrie. Wat SeeFeel onderscheidt van andere merken, is dat de kleding volledig inclusief is voor vrouwen met een visuele beperking. Door tastbare details in de kleding te verwerken word t het mogelijk voor vrouwen met een visuele beperking om eigen keuzes in kleding te maken. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van braille in de kleding en op de kaartjes; labels die je vertellen wat de achterkant van een kledingstuk is en welke kledingstukken je bij elkaar aan kunt trekken en tastbare prints. Daarnaast zijn de kledingstukken tijdloos en smaakvol. De kleding valt op zonder dat deze schreeuwt om aandacht.

De ontwikkeling van SeeFeel wordt volledig gedaan in onze studio in Arnhem. De productie wordt gedaan door sociale ateliers in Nederland. Door de productie dicht bij huis te houden, is het mogelijk om onder ethische omstandigheden kleding te produceren. Benieuwd van welke stoffen onze kledingstukken gemaakt zijn? Lees dan de informatie onder ‘duurzaamheid‘.

Door SeeFeel te kopen, geef jij een stem aan een schonere en inclusievere mode-industrie. Samen zorgen we voor verandering!

Shop de collectie